Webgl problem since update on 18.1.2024

My Figma suddenly stopped working. It can not open the files and shows the WebGL error message. Every setting in my browser was right, and Figma was working just fine. The odd thing is, it’s not working with one of my accounts which includes heavy and multiple files but it works with my the account that has a few files. I would appreciate it if anyone could help. thanks

Hey there, so you’ll see that error when something on your browser or network is blocking use of WegGL which Figma needs access to work. Technical Troubleshooting Tips and Configure your browser for Figma cover our requirements in more depth.
Here are the links to our Help Center article: https://help.figma.com/hc/en-us/articles/360040523973-Technical-Troubleshooting-Tips?source=search https://help.figma.com/hc/en-us/articles/360039828614-Configure-your-browser-for-Figma?source=search

Please go to https://get.webgl.org/ and check if it shows WebGL is enabled. If you do not see a spinning cube, you can enable WebGL by following the link on that page that says ‘visit the support site for your browser.’

If you see the spinning cube there, can you go to https://webglreport.com/ and take a screenshot of both tabs for us (WebGL 1 & 2) and contact our support team to let them know what Browser you have tested in?

Thank you!

Hey there,
I’m having the same problem. My chrome is updated and webgl 1 is enabled but 2 isn’t. Here’s the screenshot of my webgl report:

Hey @Tahrim_Jim, please try refreshing and reach out to our support team if the issue persists. Our Technical quality team will investigate here what’s causing this.