Text styles and components in library are not syncing properly

Is there currently a bug with libraries? Components are being updated in the library, I publish my library, sync in my design file, but the components do not update. This is happening with text styles being applied but also other components in general (e.g. I added a nested component and it is not there in the design file instance of the component). I have already tried to “repair component connections” but it did not work.

2 Likes

Hi @Julie23 sorry to hear this is happening! Can you please reach out to the support team directly via this form for help: https://help.figma.com/hc/en-us/requests/new

Be sure to use your Figma account email, include the links to the file and library, and share them with support-share@figma.com so they can take a closer look.

Same issue here, following. Please update us if you manage to solve it.

Same issue here, not of my libraries are syncing… wthell. Figma has become more buggy than usual, in all 4 years of using never had this issue… not it’s causing me a nightmare at work at peak time. I have also tried repairing components with no luck.

1 Like

Yep. It’s getting more and more buggy. Probably it’s Adobe’s influence :grin:

I figured out a way to FORCE it to update, hoping this will help any of y’all, create a new page in your Figma file that is refusing to update (I copy pasted components into new files before this but that only helped temporarily, it would break all over again in the new file on next update). Hope this helps till Figma gets themselves together. I wasted 8 hours of my life on this yesterday, time I will never get back and will never get paid for just so I don’t lose my job over this… I am angry, as a Figma expert and evangelist, I am beyond disappointed. New features should not be prioritized over product stability.

1 Like

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.