CMD + L doesn't copy Link to Frame

Figma UI suggests that CMD + L copies a link to frame:

However, when I use the shortcut, I always get a link to the page, not the selected frame. Using the context menu, however, produces the desired result (copy to a selected frame).

Is this a bug?

@Eugene_Beloded I took a look, and I received the expected behavior when using the shortcut. I used the desktop app to CMD + L the link, for context. It linked to the frame directly, and directed there when pasted into a browser tab in incognito mode.

I can’t tell if this may be a superficial issue or something buggy in your instance. You’re on a mac, correct? Can you try clearing your app cache just to see if that corrects this?

  1. Quit the Figma desktop app
  2. Open Terminal.app and enter the following command: rm -rf "$HOME/Library/Application Support/Figma/"{Desktop,DesktopProfile}
  3. Try opening the desktop app again

If it still lasts, are you able to show a full screenshot that includes the layers panel? I wonder if there’s something in the frame that can help figure out the issue.

Hey @ksn! Thank you for your response.

I did try to clean cache, but it didn’t help. I made a recording to demonstrate what I’m seeing:

Also please note that I am not the only one experiencing this. My colleagues were using the CMD + L shortcut too, which wasn’t copying a link to the selected frame.

I would also like to point out that CMD + L is shown as a shortcut to copy page link, and in the context menu to copy the frame link. Could this be some shortcut conflict?

2024-02-27 at 08.57.35

Hi @Eugene_Beloded

This is Toku from the Figma support team. We’ve relayed this issue to our engineering team. While we can’t guarantee an immediate fix, we’ll update you when we have any news on this!

Thanks for your patience!
Toku

1 Like

Hey @y_toku! It appears that the issue has been fixed

1 Like