Layout code is not being displayed in some cases

Hi, I’m having a problem in dev mode, the layout code doesn’t show in some cases when I have an autolayout group, is there an option that I’m missing, the other day I was working just fine, thanks in advance.


Example of the problem.

I have the same issue to. any soliton for this

Hi @Muffin_Man, Thank you for reaching out about viewing code snippets in Dev Mode.

I appreciate you sharing the screen shot with us, I noticed that when you select Frame 50 on the canvas, the Code section in the Inspect panel does not display the Layout and Style.

We’ve tested this issue on our end with Auto layout frames but couldn’t replicate it. And I couldn’t find any resources that directly address this issue either.

Therefore, I recommend reaching out to our support team for a more in-depth investigation here: https://help.figma.com/hc/en-us/requests/new
When you reach out to our support team, please provide the following details to help them assist you more effectively:

  • Use the email associated with your Figma account.
  • Include direct links to the file and any related library files and invite support-share@figma.com to those files with “can edit” permissions (This won’t affect your billing).
  • Please point out the frame experiencing this issue. (You can share a specific frame by right clicking on the frame in question > [Copy link to selection] )

Thank you again for bringing this to our attention!
If anyone else has additional insights or suggestions, please feel free to share them here.

Thanks,