Figma Support Forum

Icons are not showing in prototype

Hello, I’m new in Figma and UX design, so it may be something really silly, but I have a problem with Prototype presentation view - Icons from the first frame are not shown in the presentation. I’ve found a few troubleshooting steps, like using a private window, disabling AdBlock, moving those icons, moving the background panel, making sure that they belong to the correct frame in the layers panel. Nothing helped. I’m doing a project for a UX design course, and in the next 14 days I have to turn in the prototype, I’ve already created a bug ticket, but I received “We are experiencing a high volume of requests and our current response times are slower than we’d like.” auto-response so I’m little afraid that I won’t solve it until then. If you have any other idea what I could try, I would really appreciate it. Thank you in advance.

Share the file link?

Hi Gleb,
I would love to, but I always get the error “Sorry, you can’t include links in your posts.”, so I’m not sure how to do that.

.

This is the link without the Figma domain… :smiley: hope it will work, sorry. Don’t know why I can’t share it like a normal person. :smiley: Also I’m really a beginner, so please ignore the ugly design.

The icons are fixed relative to the top (constraints are set to top as you can see by the dashed blue line), therefore they are placed outside of the screen.

1 Like

Oh my god, thank you so much!

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.