Publishing Library - Colors not updating

I have made two color property changes to my master library. My linked file is not getting the updates. I have tried “repair component connections” and signing out and back in, but with no success.

Hi there,

Thanks for getting in touch. I’m currently checking with our internal team about this and will get back to you as soon as I have any information that I can share.

In the meantime, when you updated your master file, did you see the update icon as shown in the attached image?

image

Thanks!
Toku

Thank you for your reply.

I don’t see that icon anywhere. I have attached an image.

Thanks for the reply! It’s in the design panel -

Could you make check it?

Thanks!
Toku

I don’t have that button. Also, I need to update my file, not an instance.

Can you try updating the style while having the subscribed file closed and then seeing if the modal appears on a fresh open of the subscribed file?

I tested this and firstly thought I’m experiencing the same issue (I updated the style but no updates modal was shown to me in the subscribed file), however, when I closed the subscribed file and opened it again, the modal was there.

If the issue persists, could you reach out directly to the support team with a copy of your file: https://help.figma.com/hc/en-us/requests/new?

Please make sure you use the email associated with your Figma account, include links to the file in question, and share access with support-share@figma.com. Don’t worry, inviting us to view your file won’t impact your billing.

Thanks,
Toku