Logo shows on preview but not design page

The logo shows up on the preview but I can’t find it on the design page. Not sure how to find the logo.

Hey @Jonathan24, thank you for reaching out!

Do you know the layer name of the logo? If so I’d recommend the following

Use :mag: the Find option to quickly search your entire file for text, shapes, frames, and more.

  1. Click in the left sidebar or use the following keyboard shortcut to open the search bar:
  • Mac: Command + f
  • Windows: Ctrl + f
  1. Enter the text or layer name you want to find. The search results automatically populate as you type.
  • You can display results by your current page or see results for all pages.
  • Click Screenshot 2024-05-17 at 13.51.05to add search filters for layer type—such as text, frame, shape, etc.
  • Use Screenshot 2024-05-17 at 13.52.09 and Screenshot 2024-05-17 at 13.52.15 to move through your results.

YOu can see in my screenshot how I’ve searched for the shape “Exclude” in my file.

Please let me know if you were able to find the layer. If you are not, I would need a direct link to the file to investigate, and you need to invite support-share@figma.com with “can edit” permission so I can look into this further. Note that users with @figma.com emails on your team do not count towards your billing.
If you’re unsure on how to invite someone to a file, please follow these steps:

  1. Click the “Share” button at the top-right corner of the Editor
  2. In the next window, type support-share@figma.com into the text box
  3. Select the “can edit” permission option
  4. Click the “Send invite” button

Thanks,
Gayani